Retur simplu

Facem tot posibilul să ne asigurăm că produsele comandate ajung la tine în stare perfectă, intactă. În situația în care există probleme cu comanda transmisă, te rugăm să ne contactezi pe adresa de email: liliana.arnaut@gmail.com sau telefonic: 0773763502.

DREPTUL DE RETURNARE A PRODUSELOR CUMPARATE

Potrivit Ordonanței 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

După ce vom primi marfa înapoi, vom emite pe contul bancar furnizat o rambursare egală cu valoarea produsului / produselor comandate. Costurile inițiale de transport nu vor fi rambursate. Mărfurile trebuie să fie neutilizate, în starea sa inițială. Marfa care nu este în condițiile menționate mai sus nu este eligibilă pentru returnare, iar costul ei nu va fi rambursat.

OBSERVAȚIE: Vă rugăm să rețineți că articolele personalizate nu sunt rambursabile.

COMANDĂ DETERIORATĂ

Uneori, obiectele se pot deteriora în timpul transportului. Dacă acest lucru se întâmplă cu comanda dvs., vă rugăm să ne furnizați prin e-mail, în maximum 2 zile lucratoare, numarul comenzii și detalii despre produsele deteriorate precum și o imagine a articolului și a ambalajului care arată daunele. În acest fel, putem lua măsuri suplimentare pe această temă si vom trimite din nou, cat de repede putem, produsele comandate de dumneavoastra, fara nici un cost suplimentar din partea dvs.

COMANDĂ PIERDUTĂ

Se întâmplă extrem de rar, dar dacă totuși comandă trimisă spre dumneavoastra se pierde pe drum, vă trimitem cu drag din nou produsele! Vă rugăm să rețineți: în situația în care comanda e marcată ca fiind livrată, dar nu ajunge: nu suntem responsabili pentru rambursarea sau retrimiterea comenzilor pierdute din cauza unei adrese incorecte la finalizare.

×

Bună! Scrie-mi un mesaj și îți răspund imediat!

× Suntem aici pentru tine :)