Cum sunt făcute

Pentru a ajunge la tine, fiecare produs colorat prezent pe acest site, trece printr-un întreg proces de creație și producție, ceea ce îi conferă la final originalitate.

Traseul produsului începe cu realizarea ilustrației. Toate ilustrațiile sunt pictate de mine în acuarelă, tuș sau acrilic – pe hârtie de înaltă calitate sau pe pânză. Picturile sunt realizate integral manual, inclusiv caligrafia, ceea ce accentuează și mai mult originalitatea produselor.

În momentul în care o  ilustrație este finalizată, ea este scanată la rezoluție foarte mare și pregatită pentru print.

Colaborez cu mai multe centre de tipografii și print. În funcție de exigențele lucrării și de minuțiozitatea produsului aleg cel mai potrivit colaborator. Având o gamă vastă de produse realizate pe suporturi diferite – precum magnet, lemn, ceramică, pânză etc – tipul de print este diferit pentru fiecare categorie de produs în parte.

Sunt extrem de entuziasmată de fiecare dată când primesc produsele finale de la centrele de print. E ca și cum aș deschide o cutie plină cu cadouri colorate care mă surprind mereu.

Următoarea etapă este cea în care verific calitatea fiecarui produs în parte, astfel încât acesta să nu ascundă niciun viciu sau defect. Totul pentru a ajunge la tine într-o stare perfectă.

Dupa ce sunt verificate, toate produsele sunt ambalate cu grijă si etichetate conform legislației române, astfel încât drepturile tale de consumator sunt mereu respectate și garantate.

Ultima etapă, și cea mai frumoasă ! Acum produsele mele colorate asteaptă cu nerăbdare să ajungă la tine!

Scroll Up