Cum sunt făcute

Sunt autorul a peste 300 de lucrări originale. Picturile le-am transformat în produse precum tablouri, sacoșe, căni și multe alte accesorii sau minunate obiecte decorative. Te invit să descoperi magia traseului pe care îl parcurg produsele Liliana Arnaut.

1. Primul pas este realizarea ilustrației

Toate ilustrațiile sunt pictate de mine în acuarelă, tuș sau acrilic – pe hârtie de înaltă calitate sau pe pânză. Picturile sunt realizate manual, inclusiv caligrafia. Acest lucru accentuează și mai mult ideea de originalitate a lucrărilor.

2. Scanarea și prelucrarea lucrărilor pictate

În momentul în care o ilustrație este finalizată urmează o nouă etapă. Scanarea la rezoluție foarte mare și pregătirea lucrării pentru print.

3. Alegerea centrelor de print și a tipografiilor

În acesta etapă transmitem colaboratorilor ilustrațiile, designul și specificațiile tehnice de realizare a produselor. Avem relații de parteneriat cu mai multe centre de print și tipografii. În funcție de exigențele lucrării și de minuțiozitatea produselor finale alegem cel mai potrivit colaborator. Tehnica de print este diferită pentru fiecare categorie de produs în parte. Poate fi print digital, UV, transfer termic sau alte tehnici combinate.

4. Centrele de print realizează mostre

Sunt extrem de emoționată de fiecare dată când primesc mostre de la centrele de print. Este etapa în care aștept cu nerăbdare să aflu rezultatele muncii echipei noastre dar și a partenerilor. În funcție de calitatea mostrelor și a satisfacerii așteptărilor noastre avem la dispoziție două variante. Fie aducem îmbunătățiri produsului, fie lansăm comanda finală. 

5. Realizarea produselor finale și intrarea în posesia lor

Următoarea etapă este cea în care centrele de print finalizează produsele. Realizate în cantități foarte mari, verific calitatea fiecărui produs în parte. Produsele nu trebuie să aibă niciun viciu sau defect. Totul pentru a ajunge la tine într-o stare perfectă.

6. Ambalarea și etichetarea produselor

După ce sunt verificate, toate produsele sunt ambalate cu grijă și etichetate conform legislației române. În acest fel drepturile tale de consumator sunt mereu respectate și garantate.

7. Produsele așteaptă cu nerăbdare să ajungă la tine

Urmează ultima etapă. Și cea mai frumoasă! Acum produsele noastre sunt pregătite să ajungă la tine și să îți aducă zâmbetul pe buze.

Te invităm să intri în clubul celor peste 75 000 de clienți ai produselor noastre și descoperi originalitatea proiectului!

Flori colorate
×

Bună! Scrie-mi un mesaj și îți răspund imediat!

× Suntem aici pentru tine :)