Liliana Arnaut, ilustrator, o fire caldă și pozitivă, mereu veselă și plină de culori ne dezvăluie universul ei creativ și ce a inspirat-o să deseneze mesajul „Frumusețea este în tine”, ce face parte din campania verde inițiată de BottegaVerde.ro prin care ne alăturăm proiectului Pădurea Copiilor inițiat de ViitorPlus.

Pictezi, scrii și zâmbești mereu. Ce te inspiră?

Mă inspiră darul vieții, natura în toate formele și culorile ei. O altă importantă sursă de inspirăție o reprezintă oamenii, de la cei mai simpli până la cei mai desăvârșiți, de la cei mai tineri până la cei mai în vârstă, de la oamenii plin de speranța până la cei care nu mai văd nicio o scăpare.

Ești o tânăra antreprenoare și te felicităm. Cum ai descoperit talentul tău?

Îmi plăcea să pictez de mic copil. În jocurile mele „de-a ARTĂ” părinții au fost primii care au văzut în mine un talent. Pentru mine era doar o joacă, eram prea mică să realizez sau să conștientizez ceea ce făceam. Ulterior, studiile în domeniu și orele de lucru au contribuit la dezvoltarea și evidențierea talentului.

Cum ai perceput proiectul cu Bottega Verde, Frumusețea este în tine?

Frumusețea și pacea interioară luminează zâmbetul și oferă luciu ochilor. Cauza nobilă a proiectului mă inspiră și îmi crește doză de motivație în procesul de creație. Consider că doar împreună și conectați la valori precum dreptate socială sau egalitate, oamenii pot aduce o rază de lumină celor care se află într-o situație dificilă și au nevoie de ajutor.

Citește tot interviul aici >>