Despre mine

 

La baza proiectului Liliana Arnaut stau in primul rand talentul si educatie artistica formala pe care am primit-o de-a lungul timpului. Mai intai am studiat Scoala de Arte plastice din Republica Moldova, dupa care am considerat ca este momentul sa continui in Romania. Am absolvit Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din Bucuresti precum si cursurile de Pictura ale Universitatii Nationale de Arta, ciclurile licenta si master.

Proiectul Liliana Arnaut a fost lansat în anul 2014 şi se află la intersecţia dintre pasiunea pentru artele plastice şi necesitatea de dezvoltare a spiritului meu creativ. De la lansare până în prezent, produsele sub formă de magneţi, semne de carte, suporturi pentru pahar etc. au ajuns datorită clienţilor, în peste 25 de ţări, pe toate continentele. Picturile mele originale realizate pe hârtie în acuarelă, tuş sau acrilic, le transform prin intermediul printului digital într-o serie de produse colorate pe care le poți găsi în magazinul meu online.

In acest moment, clientii sau oamenii care ma cunosc ma percep ca pe “fata cu mesaje motivationale”. Centrul de greutate al imaginii mele, il reprezinta mesajele motivationale, cuvintele pozitive si citatele inspirationale. In acelasi  timp, reprezentativ pentru imaginea pe care o promoveaza proiectul Liliana Arnaut sunt culorile dar si imaginile florale pe care le folosesc la fiecare lucrare.